Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με απευθείας ανάθεση προμηθεύτηκε καύσιμα ο δήμος Παύλου Μελά!

Στην κυβέρνηση “τα ρίχνει” ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, που διέκοψε, αιφνιδιαστικά, τη σύμβαση ανεφοδιασμού υγρών καυσίμων της ΕΚΟ, προς τις Δημόσιες Υπηρεσίες. >>>

 

Ο κ. Παπαδόπουλος κάνει λόγο για “αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας που δε λαμβάνουν υπόψη στο παραμικρό τις ανάγκες και την ποιότητα ζωής των πολιτών”! Έτσι, στις 19/12/2011, η διοίκηση και ο δήμαρχος του δήμου Παύλου Μελά, προχώρησε σε απευθείας ανάθεση για την τροφοδοσία των οχημάτων του δήμου, σε εταιρία υγρών καυσίμων, τους επόμενους δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα προβλεπόμενα έγγραφα, η απόφαση ελήφθη «λόγω του εκτάκτου του γεγονότος λύσης της σύμβασης της ΕΚΟ, λόγω επικινδυνότητας για την υγεία των δημοτών, λόγω πιθανών έκτακτων καιρικών συνθηκών … ο δήμος, κατόπιν απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής προχωρά σε απευθείας ανάθεση ανεφοδιασμού των οχημάτων με υγρά καύσιμα για διάστημα δύο μηνών».

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Κινηθήκαμε αστραπιαία προκειμένου οι συμπολίτες μας να μην κάνουν γιορτές παρέα με τα σκουπίδια. Είμαστε εξοργισμένοι με την Κεντρική εξουσία και τις αποφάσεις της, καθώς δεν λαμβάνουν υπόψιν στο παραμικρό τις ανάγκες και την ποιότητα ζωής των πολιτών, ειδικότερα κατά την διάρκεια των εορτών. Για ακόμη μια φορά, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παρέμβει δυναμικά προς όφελος των δημοτών και συγκρουσιακά με την Κεντρική εξουσία, καλείται να υποστηρίξει τις ανάγκες των πολλών και αδύναμων, σε αντίστιξη με τα προνόμια των λίγων, ισχυρών και αδιάφορων. Δεν θα αφήσουμε τις τοπικές κοινωνίες στο έλεος κακών πολιτικών αποφάσεων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε