Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από τη μία πόρτα τους βγάζουν, από την άλλη τους βάζουν στην ΚΕΔΚΕ!

kedke3bΔυο περιπτώσεις με μυρωδιά σκανδάλου στην ΚΕΔΚΕ, αποκάλυψαν το www.difernews.gr και το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο τηλεοπτικό κανάλι «Extra 3». Το ένα αφορά διευθυντή με μισθό-μαμούθ και το άλλο επαναπροσλήψεις υπαλλήλων.

 

Αντιγράφουμε από το www.difernews.gr

Σε έναν οργανισμό ΕΕΤΑ της ΚΕΔΚΕ διευθυντής οικονομικού συνταξιοδοτήθηκε, παίρνοντας αποζημίωση 125.000 ευρώ και σύνταξη 2.200 ευρώ το μήνα (πώς και από πού δικαιούται τέτοια αποζημίωση οι κύριοι υπουργοί πρέπει να απαντήσουν). Ο συγκεκριμένος διευθυντής μετά από τρεις μέρες επανήλθε στην ίδια θέση, στην ίδια υπηρεσία με σύμβαση έργου 49.000 ευρώ το χρόνο! Το γεγονός αυτό φυσικά άφησε άναυδους όλους τους εργαζόμενους και όχι μόνο. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς που τόλμησαν να συζητήσουν το μεγάλο αυτό σκάνδαλο πληροφορούμαστε ότι έχουν πέσει θύματα απειλών από τους πρωταγωνιστές αυτής της πρακτικής. (Το difernews.gr έχει στη διάθεση του τα ονόματα των εμπλεκομένων για κάθε ενδιαφερόμενο).

Και δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο αυτό. Σήμερα το difernews.gr σας αποκαλύπτει άλλο ένα σκάνδαλο που έλαβε χώρα στην ΚΕΔΚΕ επί προεδρίας πάλι του Νικήτα Κακλαμάνη. Στα πλαίσια της μείωσης του Δημοσίου και ευρύτερα του Δημόσιου Τομέα δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις περισσότερων από πέντε υπαλλήλων της ΚΕΔΚΕ. Οι οποίοι όπως λέει το ρεπορτάζ επαναπροσλήφθηκαν με απόφαση του κ. Κακλαμάνη και των Δημάρχων που αποτελούν το συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ σε άλλο οργανισμό της Αυτοδιοίκησης.

Μπράβο σας κ. Νικήτα Κακλάνη, μπράβο και σε σας κύριοι Δήμαρχοι που αποτελείται το Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ που με τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές υπηρετείται το Δημόσιο συμφέρον με αυτό τον κάκιστο τρόπο.

Εμείς ρωτάμε τους υπεύθυνους του κράτους έχουν ή δεν έχουν ελεγκτικούς μηχανισμούς;

Οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης τι κάνουν;

Ο υπουργός, ο υφυπουργός, ο γενικός γραμματέας έχουν γνώση της κατάστασης;

Αυτοί οι υπάλληλοι που τοποθετήθηκαν σε πιο οργανισμό;

Γιατί ανέχονται να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους για την εξυγίανση του Ελληνικού Δημοσίου; Ρουσφετολογώντας και παράγοντας σκάνδαλα.

Σε εποχές που ο λαός αναστενάζει και η αντοχή του έχει φτάσει στα όρια της αυτές οι πρακτικές αυτές προκαλούν, πρέπει να υπάρχουν;

Εμείς συνεχίζουμε την έρευνα και τις αποκαλύψεις και δεν σταματάμε. Δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα συμβαίνουν και σε άλλους οργανισμούς για τους οποίους θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με αποκαλύψεις, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε και εμείς στον αγώνα της κάθαρσης για την ανόρθωση αυτού του τόπου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε