Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κυρίζογλου: Δεν πάει άλλο η κατάσταση στο Βόσπορο και τη Γιαννιτσών

poutana_01Γραπτό υπόμνημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα καταθέσει ο δήμος Μενεμένης-Αμπεολκήπων. Θα ζητήσει, ακόμη, παράσταση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με ένα και μοναδικό αίτημα: Να μπει τάξη στην περιοχή Βόσπορος του δήμου.

 

Σύμφωνα με το δήμαρχο, Λάζαρο Κυρίζογλου, «στην περιοχή «Βόσπορος» του Δήμου μας, στην Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης, στην οδό Γιαννιτσών αλλά και σε άλλες μικρότερες οδούς της περιοχής, έχει «αναπτυχθεί» το φαινόμενο της παράνομης πεζοδρομιακής πορνείας. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι».

Καθώς η πορνεία εκτός οίκων ανοχής είναι πταίσμα, οι κοπέλες που συλλαμβάνονται, πηγαίνουν ως το αστυνομικό τμήμα (και… αν), βεβαιώνεται η παράβαση κι επιστρέφουν στην “πιάτσα”.

Και δεν είναι μόνον η πορνεία. Σύμφωνα με το δήμαρχο, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών, αλλά και η διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον κ. Κυρίζογλου, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης έχουν πολλά οργανικά κενά, καθώς και ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής. 

«Θεωρούμε αδιανόητη την αδυναμία της πολιτείας δια των οργάνων της να σπάσει το απόστημα και να ξεβρομίσει την περιοχή» υπογραμμίζει ο δήμαρχος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε