Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστρέφουν οι οδηγοί Ταξί

Έληξε, πριν από λίγο, η σημερινή κινητοποίηση των ιδιοκτητών Ταξί της Θεσσαλονίκης και, ήδη, επιστρέφουν στην πόλη, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες Ταξί πραγματοποίησαν πορεία με τα οχήματά τους, κινούμενοι με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες, από τη Θεσσαλονίκη ως τα Νέα Μουδανιά. Εκεί έληξε και η κινητοποίησή τους κι επιστρέφουν, πλέον, στη Θεσσαλονίκη, με κανονικές ταχύτητες.
"Δυστυχώς, ο υπουργός επιμένει να μην μας ακούει και να θέλει να παραπέμψει το θέμα στα τέλη Αυγούστου. Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας", δήλωσε στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ο Ερμής", Δημήτρης Καρατάκης.
Στην επισήμανση ότι από τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων πλήττονται κι άλλοι κλάδοι εργαζομένων, ο κ. Καρατάκης απαντά: "Προσπαθούμε να μην επηρεάζουμε τη ζωή της πόλης κι ως τώρα τα ΄χουμε καταφέρει. Εκτός από μία πορεία με τα οχήματά μας και έναν συμβολικό αποκλεισμό, που διήρκεσε 15 λεπτά, του αεροδρομίου Μακεδονία, δεν έχουμε προκαλέσει κανένα πρόβλημα".
Όσο για την μορφή των μελλοντικών κινητοποιήσεών τους, τηρεί -κι αυτός- σιγήν ιχθύος κι επισημαίνει: "Η κάθε πόλη αποφασίζει από μόνη της πώς θα αντιδράσει".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε