Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χώρο για συσσίτιο απόρων απέκτησε ο Λαγκαδάς

Κοντά σε άπορες οικογένεις βρίσκεται η Μητρόπολη Λαγκαδά. Εγκαινίασε χώρο στον οποίο θα ετοιμάζεται και θα διανέμεται συσσίτιο, αλλά και είδη ρουχισμού και υπόδησης. Το οίκημα βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους στον Λαγκαδά και αποτελεί δωρεά του ...
Κωνσταντίνου Σαββάκη στην Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης. Το οίκημα ανακαινίστηκε, διαμορφώθηκε κατάλληλα και εξοπλίστηκε με την συμβολή και του Δήμου Λαγκαδά, ώστε να καταστεί λειτουργικό για τις ανάγκες του διακονήματος.
Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαγκαδά, κ. Ιωάννης, παρουσία του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Αναστασιάδη, του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ, Καράογλου Θεόδωρου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λαγκαδά, Μοσχίδη Αθανάσιου και της αντιπροέδρου, Σακαλή Χριστίνας.
Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά τόνισε την ουσιαστική συμβολή του δήμου Λαγκαδά στην επίτευξη του εγχειρήματος από την εκκλησία , ενώ δήλωσε πως εκκλησία και δήμος μπορούν με παρόμοιες συνεργασίες στο μέλλον να πετύχουν πολλά πράγματα ικανά να ανακουφίσουν τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
_____________________________________________________

από το thestival

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε