Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζεσταίνεστε; Υπάρχει και το δημοτικό κολυμβητήριο στην Τούμπα

Ζέστη, καλοκαίρι, αλλά η τσέπη άδεια... Πώς να πάει κανείς για μια σύντομη βουτιά χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία; Υπάρχουν και τα δημοτικά κολυμβητήρια. Στη Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, υπάρχει το κολυμβητήριο της Τούμπας, το οποίο δίνεται ελεύθερα, τα Σάββατα στο κοινό.
To Δημοτικό Κολυμβητήριο της Τούμπας, στη συμβολή των οδών Κλεάνθους με Λαμπράκη, λειτουργεί και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέροντας στους δημότες τη δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα υδρογυμναστικής (aquaerobic), εκμάθησης κολύμβησης (παίδων, εφήβων, ενηλίκων) και ακαδημία κολύμβησης, αλλά και πρόσβαση στην κολυμβητική δεξαμενή Ολυμπιακών διαστάσεων για «βουτιές δροσιάς» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 
Το Δημοτικό κολυμβητήριο λειτουργεί με διευρυμένες ώρες κοινού κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8.30 έως τις 14.30 και από τις 15.30 έως τις 21.00, ενώ παραμένει ανοιχτό και το Σάββατο από τις 08.00 έως τις 15.00. Όλα τα Σάββατα του Αυγούστου η πισίνα θα διατίθεται δωρεάν στους δημότες.
Όσον αφορά τώρα την τιμολογιακή τακτική, αξίζει να τονιστεί ότι με την επιβολή ΦΠΑ , όχι μόνο δεν θα αυξηθεί η τιμή αλλά θα ισχύσουν ακόμη χαμηλότερες τιμές ακόμη και από την προ ΦΠΑ περίοδο, τόσο στο κολυμβητήριο όσο και στα γυμναστήρια του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα διευρύνεται η κατηγορία αυτών που θα αθλούνται και θα γυμνάζονται δωρεάν.
«Παράλληλα με όλα όσα ήδη γίνονται , είμαστε στην ευχάριστη θέση, τονίζει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεότητας και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου, να ανακοινώσουμε στον κόσμο ότι έχουμε εξασφαλίσει την αδειοδότηση και του γυμναστηρίου στην οδό Τζαβέλλα (περιοχή Βούλγαρη) που, ήδη, λειτουργεί, ενώ περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να γίνει κάτι παρόμοιο και για τα υπόλοιπα μη αδειοδοτημένα γυμναστήρια. Σε ό, τι έχει να κάνει με το γυμναστήριο στην οδό Γιαννιτσών, απέναντι από το εμπορικό κέντρο «City Gate», μόλις εξασφαλιστεί η άδεια, θα μπορούν να γυμνάζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, άτομα με ειδικές ανάγκες, αφού ο χώρος διαθέτει όλες τις σχετικές προδιαγραφές».
Τηλ. επικοινωνίας κολυμβητηρίου: 2310.907.711.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε