Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεχίζουν την απογραφή στις Συκιές

Μια δεύτερη ευκαιρία για την απογραφή τους έχουν οι δημότες και κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μετά τη μικρή παράταση που δόθηκε από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία. Έτσι, όσοι …>>>

για διάφορους λόγους δεν απογράφηκαν κατά το δεκαήμερο διάστημα της απογραφής, η οποία ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 24/5, μπορούν να προσέρχονται από σήμερα σε κεντρικά δημοτικά κτίρια προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 25/5 και αύριο Πέμπτη 26/5 οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται από τις 8π.μ. έως τις 3μ.μ. στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επίσης στα πρώην δημαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Νεάπολης (αίθουσα Δ.Σ), Πεύκων (αίθουσα Δ.Σ.) και Αγ.Παύλου (2ος όροφος).    

Η απόφαση της παράτασης, που ελήφθη για την ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών, κινητοποίησε άμεσα τις υπηρεσίες του δήμου που μέσα από ένα έκτακτο πρόγραμμα δράσης έσπευσε να ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες και να τους καλέσει να προσέλθουν προς απογραφή.

«Από τη συμμετοχή κάθε πολίτη εξαρτάται η εδραίωση ενός ισχυρότερου δήμου Νεάπολης-Συκεών, ώστε να ενταχθεί στους 10 μεγαλύτερους της Ελλάδας και να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε