Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωροκάρτες, τζάμπα πάρκινγκ, προσφορές και λεωφορεία με ελευθέρας για να προσελκύσει η αγορά καταναλωτές

ΤΙ... ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καινούριες εκπτωτικές κάρτες, δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού στο κέντρο της πόλης, αλλά και δωρεάν πάρκινγκ, προσφέρουν οι καταστηματάρχες του κέντρου της Θεσσαλονίκης στους καταναλωτές, για να τους προσελκύσουν, να τους βγάλουν από τα σπίτια τους και να τους φέρουν στην αγορά για ψώνια, μήπως και κάνουν λιγότερη τη χασούρα! Σ αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κώστας Χαντζαρίδης, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε την πρώτη εκπτωτική loyalty «εικονοκάρτα» με την επωνυμία «thessBonus Card», που δίνει ...
μεγαλύτερες εκπτώσεις και πόντους επιβράβευσης στους καταναλωτές.
Τη συγκεκριμένη κάρτα, μπορεί κάποιος να αποκτήσει από σήμερα, στέλλοντας το μήνυμα «ΤΒ - ονοματεπώνυμο - έτος γέννησης» στο 54534, με χρέωση 1,20 ευρώ+ ΦΠΑ.
Η κάρτα περιέχει πληροφορίες για τα καταστήματα ελληνικών συμφερόντων που είναι συμβεβλημένα με αυτήν -και είναι, περίπου, 550.
Πληροφορίες για τις υπηρεσίες της κάρτας, τις εκπτώσεις που προσφέρονται από τα συμβεβλημένα καταστήματα ανά περιοχή. Οι επιχειρηματίες μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα με 60 ευρώ, ενώ σύντομα θα συμπεριληφθούν σ’ αυτήν καταστήματα με διαρκή προϊόντα κατανάλωσης, βενζινάδικα, καθώς και εστίασης.

Βάζει λεωφορείο το ΕΕΘ
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), δρομολόγησε λεωφορείο για τους καταναλωτές, που θέλουν να μεταβούν από το χριστουγεννιάτικο χωριό της Helexpo, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το λεωφορείο αυτό, θα εκτελεί καθημερινά, μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 7.30 το βράδυ, τακτικά δρομολόγια, με αφετηρία την εμπορική πύλη εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και τερματισμό τη συμβολή των οδών Ερμού- Κομνηνών και αντίστροφα.
Η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο του ΕΕΘ περιλαμβάνει τις οδούς Εγνατία, 3ης Σεπτεμβρίου, Λ. Στρατού, πλατεία ΧΑΝΘ, Αγγελάκη, Α. Σβώλου και Ερμού. Αντίστοιχα, η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο από το κέντρο με κατεύθυνση τον χώρο της ΔΕΘ, περιλαμβάνει τις οδούς Ερμού, Μ. Κίνγκ, Π. Μελά, Ν. Γερμανού, Αγγελάκη και Εγνατία.

Έχτισε... παραμυθούπολη η ΔΕΘ
Η Helexpo αποφάσισε να χαρίσει πιο όμορφα Χριστούγεννα στους Βορειοελλαδίτες, μεταφέροντας τους επισκέπτες της σε μια παραμυθούπολη. Το χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Magic City», θα λειτουργεί έως και τις 2 Ιανουαρίου για πρώτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο. Ο επισκέπτης του έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, καρουσέλ, παγοδρόμια και να γευτεί χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Οι ώρες λειτουργίας στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των εορτών από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 3 ευρώ/άτομο, 2,50 ευρώ/άτομο για ομάδες από τέσσερα άτομα και άνω, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εισιτηρίου διαρκείας με κόστος 15 ευρώ.
Το πάρκινγκ προσφέρεται δωρεάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί

Ανθοέκθεση στην Πυλαία

Σε μια πολύχρωμη όαση μετατρέπει, κάθε χρόνο, ο δήμος Πυλαίας, τη συμβολή των οδών Κύπρου και Σταγειρίτη. Δημιουργεί, εκεί, την ετήσια Ανθοκομική Έκθεση. Για δέκα μέρες (το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα) η περιοχή της οδού Κύπρου πλημμυρίζει από φυτά, λουλούδια και διακοσμητικά για τον κήπο και τη βεράντα, τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά οι πολίτες.Δεκάδες ανθοπαραγωγοί από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν ποικιλίες σπάνιων φυτών και λουλουδιών, που ευωδιάζουν το άρωμα της άνοιξης, καθώς και πολλά είδη εξοχής, όπως γλάστρες, κεραμικά δοχεία, έπιπλα για τον κήπο και μοντέρνα αξεσουάρ για την κηπουρική. Τα εγκαίνια έγιναν κάτω από βροχή, όμως,όπως βλέπετε, κανείς δεν πτοήθηκε... Φωτογραφία και κείμενο από το photoreportage.gr. Η φωτογραφία είναι της Σίσσης Βασιλειάδου.