Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παπαθεμελής: Ξέρουν οι ψηφοφόροι μας τι να ψηφίσουν

Τέρμα στην παραφιλολογία για το τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι της δημοτικής παράταξης Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα, της οποίας είναι επικεφαλής, βάζει με ανακοίνωσή του ο -εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πλέον- Στέλιος Παπαθεμελής. Να τι λέει η νέα (φρέσκια και... ζεστή) ανακοίνωση:

"Την περασμένη Δευτέρα ο επί κεφαλής του Συνδυασμού ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ κ. Στέλιος Παπαθεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ψήφος με την οποία τιμηθήκαμε, είναι ψήφος συνειδήσεως των συμπολιτών μας. Σεβόμαστε απόλυτα αυτή την ψήφο. Εκείνοι οι οποίοι μας ψήφισαν είναι ευφυείς πολίτες, οξυδερκείς και με ισχυρή πολιτική συνείδηση. Δεν έχουν ανάγκη να τους κατευθύνουμε εμείς. Θα κρίνουν σωστά τι θα κάνουν την επόμενη Κυριακή». Η δήλωση αυτή είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει. Οποθενδήποτε προερχόμενες παρερμηνείες της είναι απορριπτέες και καταδικαστέες".

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον Μ. Μπόλαρη στηρίζει στο β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με τον συνδυασμό «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις» του Κ. Βελόπουλου, Λάζαρος Μηνασίδης.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μηνασίδης, καλεί τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατά την επαναληπτική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη. Όπως λέει στηρίζοντας τον Μ. Μπόλαρη εμμένουμε στη λογική της καθαρότητας, εντιμότητας και ήθους, που εκφράστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες - Καθαρές Λύσεις».


΄΄Καλώ όλους τους πολίτες που με τίμησαν, κατά την επαναληπτική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής να τιμήσουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη με την ψήφο τους, ώστε να εμείνουν στη λογική της καθαρότητας, εντιμότητας και ήθους, που εκφράστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού μας «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες - Καθαρές Λύσεις», για να εναντιωθούμε στις πρακτικές διασπάθισης του δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση ιδίων και μικροκομματικών ωφελειών που επί χρόνια αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την ευημερία της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας. Εύχομαι καλή επιτυχία΄΄.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί