Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συγκινήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος από την προσέλευση του κόσμου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Sea to See, για την κεντρική εκδήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου, εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Οι φίλοι του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδιασμού "Ομάδα Δημιουργίας", πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν με το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και με τους υπόλοιπους πολιτικούς, πολιτευτές, βουλευτές, που παρεβρέθησαν εκεί. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν οι κ.κ.
Ψωμιάδης, Ιωαννίδης, Τζιτζικώστας, Ορφανός, πολλά μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ, καθώς και του αθλητικού χώρου της πόλης μας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου, που παρεβρέθησαν στη χθεσινή εκδήλωσή μου. Η πολυπληθής παρουσία σας, ήταν συγκλονιστική και παράλληλα μου έστειλε ένα μήνυμα εμπιστοσύνης και σιγουριάς προς το πρόσωπό μου. Θέλω να πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής θα δικαίωσει την προσπάθεια που κάνω εγώ, οι συνεργάτες μου, καθώς και όλων όσων θα με τιμήσουν με την ψήφο τους. Συνεχίζουμε όλοι ΔΥΝΑΤΑ τον αγώνα μας προς την τελική ευθεία", δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
ΧΘες, έδωσε συνέντευξη Τύπου στο gazzeta.gr, όπου και δήλωσε πως «με το νέο σύστημα του «Καλλικράτη» αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό οι αρμοδιότητες στους Δήμους και υπάρχει μια ασάφεια στη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων. Για παράδειγμα με τα έως τώρα δεδομένα τα κολυμβητήρια περνούν στη Δημοτική επίβλεψη και είναι πιθανό να υπάρξουν ανάλογες εξελίξεις και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Βέβαια δημιουργείται το εξής ερώτημα: Υπάρχει η δυνατότητα να συντηρηθούν αυτές οι εγκαταστάσεις; Εμείς δε θέλουμε να βλέπουμε τους αθλητικούς χώρους να μαραζώνουν και σίγουρα αυτό είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί πολύ. Σίγουρα θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για τα νέα παιδιά αλλά και να συντηρήσουμε τις ήδη υπάρχουσες».
Όταν τον ρώτησαν αν απευθύνεται μόνο σε ψήφους των οπαδών του Άρη (αφού είναι στέλεχος της ομάδας), απάντησε ότι «άνθρωποι με νέες ιδέες πρέπει να στηρίζονται καθολικά. Κακά τα ψέματα, όλοι έχουμε μια οπαδική αντίληψη αλλά πιστεύω πως στο χώρο της πολιτικής πρέπει να στηριχθούν όσοι έχουν διάθεση για προσφορά. Το σημαντικό είναι η πολιτική βούληση και τα στοιχεία της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και της υπευθυνότητας. Όταν υπάρχουν αυτά, τότε δεν πρέπει να στεκόμαστε στις προτιμήσεις των ομάδων».
Τέλος, τάχθηκε υπέρ του αθλητισμού, παραδεχόμενος πως «δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ανθρώπους του αθλητισμού να κατεβαίνουν στις εκλογές εκμεταλλευόμενοι τις διασυνδέσεις τους από το χώρο του αθλητισμού ώστε να προάγουν διάφορα συμφέροντα», για να δηλώσει, στο δίλημμα "αθλητισμός ή πολιτική":
«Αθλητισμός ασυζητητί! Για μένα ο Αθλητισμός έχει τεράστια σημασία και αποτελεί τρόπο ζωής. Εξάλλου η ενασχόλησή μου με την πολιτική, έχει στόχο να προάγει και το αθλητικό πνεύμα.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί

Ανθοέκθεση στην Πυλαία

Σε μια πολύχρωμη όαση μετατρέπει, κάθε χρόνο, ο δήμος Πυλαίας, τη συμβολή των οδών Κύπρου και Σταγειρίτη. Δημιουργεί, εκεί, την ετήσια Ανθοκομική Έκθεση. Για δέκα μέρες (το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα) η περιοχή της οδού Κύπρου πλημμυρίζει από φυτά, λουλούδια και διακοσμητικά για τον κήπο και τη βεράντα, τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά οι πολίτες.Δεκάδες ανθοπαραγωγοί από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν ποικιλίες σπάνιων φυτών και λουλουδιών, που ευωδιάζουν το άρωμα της άνοιξης, καθώς και πολλά είδη εξοχής, όπως γλάστρες, κεραμικά δοχεία, έπιπλα για τον κήπο και μοντέρνα αξεσουάρ για την κηπουρική. Τα εγκαίνια έγιναν κάτω από βροχή, όμως,όπως βλέπετε, κανείς δεν πτοήθηκε... Φωτογραφία και κείμενο από το photoreportage.gr. Η φωτογραφία είναι της Σίσσης Βασιλειάδου.