Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αθλητικό camp στο δήμο Βασιλικών

Ολοκληρώθηκε το 4ο Αθλητικό και Περιβαλλοντικό Camp που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βασιλικών και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ( ΓΑΣ ) Βασιλικών. Στο πλαίσιο του προγράμματος ¨Δημιουργικό Καλοκαίρι¨ 150 περίπου αγόρια και κορίτσια ενημερώθηκαν σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, με επισκέψεις σε μέρη περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και έτυχαν ενημέρωσης από τους αρμόδιους. Επίσης συμμετείχαν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βασιλικών. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε δύο περιόδους 22 – 26 /6 & 29 /6 – 3/7. Στην τελετή λήξης ο Δήμαρχος Βασιλικών Χρήστος Βαγγέλης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από τα αποτελέσματα του προγράμματος όσο και από την θεαματική αύξηση των συμμετοχών. « Στοχεύουμε στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παιδιών πιστεύοντας ότι αυτά θα είναι οι αυριανοί διαχειριστές των φυσικών πόρων και θα φροντίσουν για ένα καλύτερο και ποιοτικό αύριο. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προγράμματα του Δήμου, τον πρόεδρο του ΓΑΣ Βασιλικών κ. Σαραφιανό και τους γυμναστές ».
Πρέπει να θυμίσουμε ότι στις 13 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες, ξεκινά ένα ακόμα πρόγραμμα του Δήμου Βασιλικών με τίτλο ¨Παιδί και Καλοκαίρι¨ . Κατά την διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα επισκέπτονται κοντινές παραλίες και υπό την επίβλεψη γυμναστών, διπλωματούχου ναυαγοσώστη και συνοδών υπαλλήλων του Δήμου θα μαθαίνουν κολύμβηση και θα παίζουν παιχνίδια στην άμμο και το νερό. Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2396023171.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί

Ανθοέκθεση στην Πυλαία

Σε μια πολύχρωμη όαση μετατρέπει, κάθε χρόνο, ο δήμος Πυλαίας, τη συμβολή των οδών Κύπρου και Σταγειρίτη. Δημιουργεί, εκεί, την ετήσια Ανθοκομική Έκθεση. Για δέκα μέρες (το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα) η περιοχή της οδού Κύπρου πλημμυρίζει από φυτά, λουλούδια και διακοσμητικά για τον κήπο και τη βεράντα, τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά οι πολίτες.Δεκάδες ανθοπαραγωγοί από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν ποικιλίες σπάνιων φυτών και λουλουδιών, που ευωδιάζουν το άρωμα της άνοιξης, καθώς και πολλά είδη εξοχής, όπως γλάστρες, κεραμικά δοχεία, έπιπλα για τον κήπο και μοντέρνα αξεσουάρ για την κηπουρική. Τα εγκαίνια έγιναν κάτω από βροχή, όμως,όπως βλέπετε, κανείς δεν πτοήθηκε... Φωτογραφία και κείμενο από το photoreportage.gr. Η φωτογραφία είναι της Σίσσης Βασιλειάδου.