Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έργα στην Ανθέων

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι όσοι οδηγοί περάσουν, αυτές τις ημέρες και , για περίπου έναν μήνα, από την Ανθέων(Γ. Παπανδρέου). Εκεί εκτελεί έργα η ΕΥΑΘ και αλλάζει ο τρόπος κυκλοφορίας.
Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 14 Ιουλίου 2009 και για χρονικό διάστημα 25 ημερών, από την “ΕΥΑΘ ΑΕ” θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων στην οδό Γ. Παπανδρέου του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κριεζώτου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λασκαράτου.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά σε 3 διαφορετικές φάσεις, κατά τις οποίες θα καταλαμβάνονται τμηματικά οι 2 από τις 4 λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Γ. Παπανδρέου, ενώ η κυκλοφορία θα γίνεται από τις ελεύθερες κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας. Τα τμήματα της οδού Γ. Παπανδρέου, στα οποία θα εκτελεστούν οι εργασίες είνια τα ακόλουθα:
Α΄ΦΑΣΗ: από την οδό Κριεζώτου μέχρι την οδό Γραβιάς.
Οι διασταυρώσεις της οδού Γ. Παπανδρέου με τις οδούς Κριεζώτου και Γραβιάς δεν επηρεάζονται από τις εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων σ΄αυτές θα γίνεται κανονικά.
Β΄ΦΑΣΗ: από την οδό Γραβιάς μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου.
Οι διασταυρώσεις της οδού Γ. Παπανδρέου με τις οδούς Γραβιάς και 25ης Μαρτίου δεν επηρεάζονται από τις εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων σ΄αυτές θα γίνεται κανονικά.
Γ΄ΦΑΣΗ: από την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Λασκαράτου.
Η διασταύρωση της οδού Γ. Παπανδρέου με την οδό 25ης Μαρτίου δεν επηρεάζεται από τις εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων σ΄αυτές θα γίνεται κανονικά. Αντίθετα, κατά την εκτέλεση των εργασιών στην πρώτη και δεύτερη από δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Παπανδρέου, η οδός Λασκαράτου, στο τμήμα της από την οδό Μ. Κάλλας, μέχρι την οδό Γ. Παπανδρέου μετατρέπεται σε αδιέξοδο, ενώ κατά την εκτέλεση των εργασιών στις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Γ. Παπανδρέου, δεν επηρεάζεται η διασταύρωση των οδών αυτών.
Τα λεωφορεία ΟΑΣΘ θα ακολουθούν τη διαδρομή Μ. Αλεξάνδρου-Μ. Κάλλας-25ης Μαρτίου-Γ.Παπανδρέου.
Από την Υπηρεσία μας σε επίκαιρα σημεία θα διατεθούν ρυθμιστές τροχονόμοι για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινηθούν στην περιοχή των έργων να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να μειώνουν ταχύτητα , να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να χρησιμοποιούν έγκαιρα εναλλακτικά δρομολόγια.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και κυκλοφοριακών συμφορήσεων προτείνεται η έγκαιρη χρησιμοποίηση εναλλακτικών δρομολογίων. Ειδικότερα: Οι προερχόμενοι από τις δυτικές περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να κατευθυνθούν προς ανατολικά της πόλης, προτείνεται η κίνησή τους μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΥ και της Περιφερειακής Οδούς Θεσσαλονίκης.
Οι προερχόμενοι από τις δυτικές περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, καθώς και το κέντρο της πόλης που επιθυμούν να κατευθυνθούν προς ανατολικά της πόλης, προτείνεται η κίνησή τους μέσω της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί