Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Παιδί και θάλασσα" στο Ωραιόκαστρο

Στην υλοποίηση προγραμμάτων άθλησης και αναψυχής, τα οποία απευθύνονται στους πολίτες κάθε ηλικίας, προχωρά και αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για τα προγράμματα «Παιδί και θάλασσα» και «Μπάνια στην τρίτη ηλικία».
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών προγραμματίζονται καθημερινές εξορμήσεις, κατά το διάστημα από τις 6 έως και τις 30 Ιουλίου, στην παραλία των Φλογητών. Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 9.00 το πρωί από το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, ενώ η επιστροφή έχει οριστεί για τις 2.00 το μεσημέρι στο ίδιο σημείο. Ειδικά για όσους μένουν στο Παλαιόκαστρο η αναχώρηση θα πραγματοποιείται στις 8:45 π.μ. από την πλατεία Τζαβέλα (τέρμα λεωφορείων ΟΑΣΘ).
Το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών και το περιεχόμενό του είναι καθαρά ψυχαγωγικό. Τα παιδιά θα συνοδεύουν στις καθημερινές εξορμήσεις τους γυμναστές με ειδική εκπαίδευση στην κολύμβηση και στη ναυαγοσωστική, ώστε να παρέχεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.
Οι μικροί κολυμβητές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα χρειαστεί να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή παθολόγο, καθώς και μια υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους, ενώ όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μπάνια στην τρίτη ηλικία» θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα «Παιδί και θάλασσα» και «Μπάνια στην τρίτη ηλικία» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του δημοτικού κολυμβητηρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 0 690.793).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί