Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρμενίστε στο Θερμαϊκό

Είστε για μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό στο Θερμαϊκό; Τι; Δεν αντέχετε οικονομικά; Σήμερα είναι η μέρα σας. Θα σας προσφέρει αυτήν τη βόλτα η... νομαρχία Θεσσαλονίκης. Πώς; Απλούστατο! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με θέμα «Ανοίγουμε πανιά με τη νεολαία», που πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα 25 - 26 Απριλίου και 9 – 10 Μαΐου 2009, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή ναυταθλητικών ομίλων της πόλης, σήμερα Κυριακή, 10 Μαΐου 2009, στις 12.00(μεσημέρι) το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στο θερμαϊκό με τα καραβάκια που πήραν μέρος στα διάφορα προγράμματα. Προλαβαίνετε! Δηλώστε, τώρα, τηλεφωνικά, συμμετοχή στη νομαρχία (τηλ 2310- 409.863) κι έχετε μισή ώρα στη διάθεσή σας για να βρεθείτε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου, στις 12.30, θα ξεκινήσουν οι βόλτες.
Στις 20.00 θα γίνουν οι απονομές επάθλων, στο λιμανάκι της Ναυτικής Διοίκησης, στην Καλαμαριά και θα ακολουθήσει συναυλία με τα μουσικά σχήματα «Καπνός» και “The Skelters”.
Οι «Καπνός» κινούνται στο χώρο της pop/rock σκηνής και συμπεριλαμβάνουν πολλές ξένες και ελληνικές επιτυχίες, σε ένα δυναμικό και ξεχωριστό live πρόγραμμα. Δημιουργήθηκαν το 1996. Το 1998 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ειν'ωραία". Ο δεύτερος δίσκος ήρθε 4 χρόνια αργότερα με τίτλο "Πάλι Από Την Αρχή", ενώ το 2006 κυκλοφόρησε ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Δεν Είναι Όλα Τα Όνειρα Ίδια". Συμμετέχουν στις συλλογές "In Dog We Trust" και "Φάκελος Rock". Το γκρουπ αποτελείται από 4 μουσικούς και την ξεχωριστή φωνή της Ματίνας Τσιφλιτζή. Οι εμπνευστές και δημιουργοί της μπάντας είναι ο Γρήγορης Τσιάνης (κιθάρα/φωνή) και ο Κώστας Καραμήτσος (πλήκτρα/φωνή ), ενώ το γκρουπ πλαισιώνετε από τους Νίκο Δημάκιδη (μπάσο) και τον Θανάση Παπαδόπουλο (τύμπανα).
Οι “The Skelters” είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλονίκης (πολυχώρος του Μύλου, Cafe Americain, Υδρόγειοs, Malt ‘n Jazz, Times Restaurant Bar κ.α.), της Αθήνας όπως στο Planet Music, Lazy Club και σε διάφορα μικρότερα μαγαζιά της πόλης αλλά και της περιφέρειας. Επίσης έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης σε live εμφανίσεις τους όπως τον Louisiana Red, Don Dokken, Puressence, Paul Di Anno, Iron Butterfly καθώς και ιστορικά συγκροτήματα της Ελλάδας όπως οι Blues Wire, George Gakis κ.α. Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι η δυναμική σκηνική τους παρουσία και η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό όταν διασκευάζουν Rock 'n Roll επιτυχίες των '50s και '60s, με τα μελωδικά φωνητικά τους (έχοντας πάντα ως πρότυπα τους Beatles και τους Queen).
Καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε