Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Χρυσά" παιδιά!

«Δεν είναι δυνατόν Έλληνες αθλητές που εκπροσωπούν την Πατρίδα μας και τη διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο, να αντιμετωπίζουν σήμερα πρόβλημα επιβίωσης. Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν πράξεις τις υποσχέσεις τους. Χρειάζεται μέριμνα για όλους τους αθλητές, χωρίς διακρίσεις, ανισότητες και αποκλεισμούς».
Αυτά τόνισε ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την τελετή βράβευσης των μελών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νοητικής Αναπηρίας που ζουν στη Θεσσαλονίκη, που τιμήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2009, από τη νομαρχία και το νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2008 στη Ρώμη.
Οι αθλητές που τιμήθηκαν είναι οι Μιχάλης Αρχοντίδης, Γεώργιος Μακρίδης, Νικόλαος Τσεπίσης, Ευάγγελος Καναβός, Θανάσης Κυριακού και ο προπονητής τους Αντώνης Μακρής.
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νοητικής Αναπηρίας, Αντώνης Μακρής, μετέφερε την αγωνία των αθλητών ΑΜΕΑ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της πολιτείας στις προσπάθειές τους: «Για να καταφέρουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, αυτό που θέλουμε είναι να μας αποδεχτεί η κοινωνία και η πολιτεία. Το έχουμε ανάγκη», τόνισε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σκιώδης διοίκηση σε Πανόραμα–Χορτιάτη–Πυλαία από τον Νυφούδη

“ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Σκιώδη διοίκηση ορίζει, για τον ενοποιημένο δήμο Πανοράματος – Πυλαίας – Χορτιάδη, η Δημοτική Παράταξη «Νέο Πρόσωπο για το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη», με επικεφαλής τον Νίκο Νυφούδη. Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “μετά την γνωστοποίηση – έστω και με 11 ημέρες καθυστέρηση- των νέων αντιδημάρχων του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, υπενθυμίζει στη Διοίκηση, ότι

Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη τιμά τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Άρχισε, χθες, το τριήμερο εκδηλώσεων μνήμης για τα 149 θύματα του ολοκαυτώματος Χορτιάτη της 2ας Σεπτεμβρίου του 1944. Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνει τις εκδηλώσεις που θα…

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε: