Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνω-κάτω λόγω... επετείου

Από το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαρτίου αναμένεται να αρχίσει η έξοδος των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι σκοπεύουν να περάσουν, σε κοντινούς προορισμούς, την ημέρα της 25ης Μαρτίου. Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός, όχι τόσο για όσους θα φύγουν, αφού αναμένεται να μην είναι πολλοί (καθώς η γιορτή πέφτει μεσοβδόμαδα), αλλά κυρίως για να διευκολύνει τους οδηγούς που θα συναντήσουν δυσκολίες λόγω των παρελάσεων και των υπόλοιπων εκδηλώσεων οι οποίες θα γίνονται σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Λόγω της παρέλασης και άλλων μεγάλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, θα γίνουν οι αναγαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Θα υπάρξουν απαγορεύσεις σταθμέυσεων, εκτροπές – διακοπές κυκλοφορίας οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:
Στους δρόμους Αγίας Σοφίας (από Εγνατία μέχρι πλατεία Αγίας Σοφίας), Ερμού (από πλατεία Αγίας Σοφίας μέχρι Καρόλου Ντήλ), Μακένζυ Κίνγκ, Π.Μελά και Αλεξ. Επίσης, κλειστή θα είναι η Σβώλου λόγω δοξολογίας στον Ι.Ν. ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, όπως και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση από τις 06.00 μέχρι και το τέλος της δοξολογίας.
Στη Λεωφόρο Στρατού, (από Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι Καυταντζόγλου), και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, λόγω κατάθεσης στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σ.Σ απόη ώρα 08:00 μέχρι πέρατος.
Στους δρόμους Β. Γεωργίου Β' (από πλατεία του Λ.Πύργου μέχρι και την πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας), Μ.Αλεξάνδρου (σε όλο το μήκος της), Καραϊσκάκη, Καλλιδοπούλου, Μ. Μπότσαρη και Φ.Νίκογλου από Β. Όλγας μέχρι Μ. Αλεξάνδρου, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, λόγω της παρέλασης, από τις 05:00 μέχρι και τη λήξη της παρέλασης.
Από τις 08:00 της 25-03-2009, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Β. Γεωργίου Β’ (από Πλατεία Λ. Πύργου μέχρι Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας) και στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Γ. Παπανδρέου).
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης παρακαλεί όλους τους οδηγούς να αποφεύγουν τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους, στους προαναφερόμενους δρόμους για την καλύτερη για όλους οργάνωση αλλά και ασφάλεια.


Μόνικα Κουρουφέξη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Τίμησαν Πόντιο καθηγητή

Έναν Έλληνα της Διασποράς με μεγάλη προσφορά στην υπόθεση της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και σημαντικό αγώνα για την υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τίμησε χθες ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για τον Δρ τοξικολογίας Βασίλειο Θεοδωρίδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίται» της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο κ. Ψωμιάδης του απένειμε ένα ασημένιο πρόπλασμα της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μετά την τιμητική βράβευση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σεμνά και ταπεινά, τιμήσαμε σήμερα έναν Έλληνα Πόντιο ομογενή που ζει στις ΗΠΑ, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για το χώρο του ποντιακού ελληνισμού. Τιμήσαμε έναν ακρίτα του ελληνισμού, ένα σεμνό και βαθύτατα αξιοπρεπή άνθρωπο που, μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα θεώρησε υποχρέωσή του να εργαστεί ώστε να μην ξεχάσουν οι Έλληνες των ΗΠΑ τον Πόντο, τον ελληνισμό, τις αξί

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: