Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγώνει τα δημοτικά τέλη η Πολίχνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάγωμα ων ανταποδοτικών τελών στο Δήμο Πολίχνης

Με απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολίχνης δεν έκανε καμία αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το έτος 2009 σε κατοικίες και καταστήματα, πλην των μεγάλων super market και των τραπεζών.

Ο δήμαρχος Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης τόνισε πως :

« Η πολιτική μας αυτή απόφαση, σηματοδοτεί την ουσιαστική συμπαράσταση σε κάθε οικογένεια που πλήττεται από την οικονομική κρίση που μαστίζει κάθε συμπολίτη μας. Αυτή μας η ενέργεια σχετιζεται με τη γενικότερη πολιτική μας φιλοσοφία ότι ο Δήμος δεν είναι επιχείρηση αλλά μια κοινωνική ομπρέλα που καλύπτει τους δημότες. Έτσι, μετά την αύξηση του 2008 κατά 150 στον αριθμό, των νηπίων και βρεφών που φιλοξενεί ο Δήμος Πολίχνης στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τη μείωση των τροφείων σε αυτούς κατά 35%, των διδάκτρων στο Ωδείο κατά 10%, την παρέμβαση σε θέματα υγείας και πρόνοιας προς τους συμπολίτες μας, το πάγωμα των ανταποδοτικών τελών για το 2008 είναι η απόφαση μας που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ακολουθούμε με συνέπεια την πολιτική της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης: Τι πήρε ο κάθε σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών για τον κεντρικό δήμο. Δόθηκαν, έτσι, οι ακριβείς ψήφοι που συγκέντρωσαν όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί, με όλες τις παρατάξεις. Αναλυτικά, έχουμε:

Έχουν δήμαρχο σε Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα

Από αυτούς που κοιμήθηκαν ήσυχοι και από... νωρίς, χθες βράδυ, ήταν κι ο νέος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη (όπως λέγεται ο Καλλικρατικός δήμος μετά την ενοποίηση Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος και Εξοχής) Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Δήλωσε ικανοποιημένος (και γιατί να μην είναι, δηλαδή, με ποσοστό στο 56,93%), όπως κι ο δεύτερος, Νίκος Νυφούδης, ο οποίος, αν και... νεοσσός πολιτικά πήρε 27,75% και το γλέντησε με την Χριστίνα και τους φίλους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπουτάρης: Δεν είπα να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά η... Αγίου Παύλου!

Καθίστε, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω στην ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη: "O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ουδέποτε πρότεινε την μετονομασία του οδού Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ". Και μερικές γραμμές (και μετά την παράθεση μερικών ιστορικών γεγονότων) πιο κάτω, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ στην ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ίδιας παράταξης του ίδιου υποψηφίου: "Ο κ. Μπουτάρης, το 1997, με αφορμή την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και αφού είχε προηγουμένως δοθεί το όνομα του Γεωργίου Σεφέρη σε οδό της γενέτειρας πόλης του στα Βουρλά της επαρχίας Σμύρνης, πρότεινε